SAHARA WINSCHOTEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2362 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sahara Winschoten. Meer weten? Ontdek meer

4 feb 2023 om 23:55 Pizza snel bezorgd , helaas iets te sbel bereid. Kaas en deeg iets te slap . te kort bereid. Daarentegen snel bezorgd plus heerljjke knoflooksaus erbij dat maakt ook weer wat goed . over algemeen vind ik dit toch een van de betere pizaa.s .
4 feb 2023 om 20:50 Was heel goed en ook mooi op tijd
1 feb 2023 om 20:31 Goed eten. Zelf tijd aangeven en was er ook.
30 jan 2023 om 19:36 Weer heerlijk gegeten, mijn dank is weer groot
29 jan 2023 om 21:38 Ik had de bestelling tegen 18.00 uur moeten ontvangen. Had het al voor 15.30 uur binnen. Ik had jus d' orange besteld, maar kreeg fanta. De rest was lekker.
29 jan 2023 om 1:07 Jillehhh sneller a sahgbi
27 jan 2023 om 23:34 Bestel je een turks broodje gezond. Krijg je turks broodje met kaas en worst.
27 jan 2023 om 19:05 Moes in eens betalen voor bezoekers thuis het was gratis naar 30 euro bezorgt en moes nu 2 50 betelen voor bezorgt in bad Nieuweschans
14 jan 2023 om 19:56 Alles was koud en vervolgens mocht ik 1 nieuw iets kiezen.. laatste x de groete
12 jan 2023 om 21:25 Bestelling is structureel min een half uur later dan beloofd, het eten was goed
11 jan 2023 om 19:10 Altijd goed bij jullie
9 jan 2023 om 20:25 Om 5 uur bestelling gedaan, voor 18:15. Had was er uiteindelijk om 18:40. Maar het was wel heel erg lekker.