SAHARA WINSCHOTEN

SAHARA WINSCHOTEN Meer dan 20 jaar ervaring en 100% Halal!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1920 beoordelingen
24 jul 2021 om 1:06 De tijd was zo als afgesproken
23 jul 2021 om 19:14 Verrukkelijk gegeten.
19 jul 2021 om 19:18 Weer lekker gegeten. Goede bezorging.
18 jul 2021 om 12:21 Voor het eerst bij Sahara besteld, eten was binnen de gestelde tijd en het eten was ruim voldoende en goed van kwaliteit.
16 jul 2021 om 1:10 Al de 2de keer dat ik om 3 bakjes sla mix vroeg met tomaat en komkommer en ui, en weer kreeg ik gewoon een bakje sla.alleen ijsbergsla. Een x kan gebeuren. Maar dit is al de 2de keer. Zo enorm jammer dat er telkens dingen vergeten worden. 2 sterren
14 jul 2021 om 23:27 Lekker eten en vriendelijk personeel bij de bezorging. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
14 jul 2021 om 23:25 Kapsalon x2. Verbrande stukjes vlees. En bezorging zou 39 min duren heeft er ong 70 geduurt.
14 jul 2021 om 22:00 Eten besteld krijg je 1 gerecht niet en bel je er achter aan, zeggen sorry meneer kunnen we nu na bezorgen dat kan niet uit en zegt fijne avond en gooit de Hoorn erop! Ik bel nog een keer weer en weer word er opgehongen! Bestel hier niet weer!
12 jul 2021 om 19:07 Vandaag een kasalonnetje besteld. Was heerlijk! 5 sterren! Bezorging duurde ongeveer een uur. Mag iets sneller wat mij betreft, vandaar 4 sterren.
12 jul 2021 om 0:56 Eten en bezorging was perfect. Bedankt. Het was heerlijk !
11 jul 2021 om 21:49 Pizza was heerlijk
11 jul 2021 om 19:20 Eten was weer lekker zoals altijd. Vriendelijke bezorger ook.