SAHARA WINSCHOTEN

SAHARA WINSCHOTEN Meer dan 20 jaar ervaring en 100% Halal!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1678 beoordelingen
1 dec 2020 om 7:01 Eten was best snel bezorgd.. De pizza waren lekkker zeker niet te zout.. Echt super goed belegd
30 nov 2020 om 12:42 Altijd heerlijk eten maar echt de laatste twee keer zijn we enorm enthousiast, zo heerlijk!!!!
30 nov 2020 om 6:16 anders altijd goed, nu anderhalf uur gewacht, pizza was heet, broodjes doner waren koud. Na een telefoontje van mijn kant, excuses en nieuwe broodjes gekregen.
26 nov 2020 om 20:46 Vandaag grill schaal besteld Vet liep van schaal af Aardappelschijfjes waren vreselijk vet ook en niet goed door gebakken Was 2de keer nu al en denk laatste nu eerst ook
25 nov 2020 om 21:01 Super lekker
25 nov 2020 om 10:02 Beetje jammer dat de kruidenboter er niet bij was en toen de nieuwe gebracht werd de broodjes al koud waren
22 nov 2020 om 3:54 Levering zeer snel maar patat was slap en vochtig.
21 nov 2020 om 20:01 Eten besteld om 16:10 uur voor bezorging om 17:50 uur. De bezorger stond echter om 17:10 uur al voor de deur en was niet op de hoogte van de bezorgtijd.
20 nov 2020 om 20:14 Lang gewacht. Uiteindelijk bezorgd. Maar het eten was duidelijk al een "tijdje" onderweg waardoor het koud en slof was. Jammer!
18 nov 2020 om 11:57 Eerst stond afhaaltijd 56min, dit leek ons wat lang voor een “gewone” dinsdag. na telefonisch contact of dit klopte, binnen 10min kunnen afhalen! Top
17 nov 2020 om 23:32 Ik had voor 19:30 besteld en het eten was er om 18:00! Als ik een afspraak had gehad of niet thuis was geweest had ik mooi het eten gemist! Het eten was nog eens koud ook en proefde alsof het snel opgewarmd was! Echt VIES
17 nov 2020 om 19:23 nu kapsalon besteld zonder kaas van wegen alergie krijg je verdomme kaas niet gelezen he