SAHARA WINSCHOTEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2522 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sahara Winschoten. Meer weten? Ontdek meer

2 mrt 2024 om 19:32 Altijd goede pizza's
29 feb 2024 om 21:57 Erg vriendelijke bezorger. Eten kwa smaak fantastisch. Echter binnen half uur na consumptie kwam t er helaas allemaal weer uit...
24 feb 2024 om 8:12 Bellen achter de aardapschijfjes aan die we niet hadden gekregen.... 15 minuten later kregen we ze
24 feb 2024 om 0:41 Heerlijk eten. Goeie bezorging
20 feb 2024 om 22:26 Goede pizza altijd lekker een op tijd komen
15 feb 2024 om 21:46 Goede pizza altijd lekker
12 feb 2024 om 22:22 Lekker pizza een kapsalon
5 feb 2024 om 9:15 Bezorgtijd app gaf 59 minuten en uiteindelijk was het na 30 minuten bezorgd Smaak van eten en temperatuur was prima.
5 feb 2024 om 1:43 Turkse tosti gezond gehad was niet lekker was lauw en zat annenas op vind ik er niet op horen ,en de lahmacun met kip en haas , was ook slecht bijna geen kip te vinden is meer groente dan vlees daar betaal je 10 euro voor veel te duur
4 feb 2024 om 11:05 snell en vers
3 feb 2024 om 19:14 Snel en lekker
2 feb 2024 om 18:46 Ik moest andere half uur wachten op mijn eten vond ik niet leuk had ik ook geen zin meer om te eten