SAHARA WINSCHOTEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2554 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sahara Winschoten. Meer weten? Ontdek meer

8 jun 2024 om 3:31 Kan beter. Jullie lezen de bestelling niet goed. Er staat duidelijk dat ik heb besteld: 2 pitta broodjes, 2 x knoflooksaus en 1 x mafiasaus. En jullie bezorgen 1 pittabroodje en 1x knoflooksaus
29 mei 2024 om 3:21 Bezorging was vroeger dan gepland echter maaltijd was koud en dus slecht.
27 mei 2024 om 13:25 Beste eten
27 mei 2024 om 10:34 Prima kapsalon en aardige bezorger. Het eten werd binnen 40 minuten gebracht en was goed warm.
25 mei 2024 om 21:22 +- 2 uur moeten wachten op een bestelling die lauw en niet compleet aankwam. Na een telefoontje naar Sahara gaven ze aan dat ze de bezorger vrij hadden gegeven en dus niet meer na kwamen leveren. Kreeg het de volgende keer wel als ik weer bestelde.
25 mei 2024 om 7:05 Eten goed maar meer dan 2 uur moeten wachten.
17 mei 2024 om 21:24 Kwam snel, eten was heel goed
17 mei 2024 om 21:17 Bezorging was 30 mivuten later dam afgegeven. Als goedmakertje extra saus wzar je niets aan hebt en het was niet gaar.
17 mei 2024 om 9:59 Duurde veel te lang
17 mei 2024 om 0:12 Ze zeide via de app dat binnen 35 minuten klaar zal zijn, ik heb heen gebeld dat ging niet op een normale manier Uit eindelijk heeft bijna 2 uur gewacht mijn ervaring is dat niet lekker was Mijn was pizza aan de lauwe kant.
12 mei 2024 om 20:00 Was prima, pizza lekker en warm.
10 mei 2024 om 14:45 Heb gevraagt zonder groente , maar alles kwam met groente , terwijl ik ben alergies voor parika