SAHARA WINSCHOTEN

SAHARA WINSCHOTEN Meer dan 20 jaar ervaring en 100% Halal!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1834 beoordelingen
10 mei 2021 om 22:58 De patat in de kapsalon was heel slap, net of het klaargemaakt is in de magnetron. Erg ontevreden
8 mei 2021 om 19:54 Bezorging helemaal top. Maar ik had een garnalen pizza en dan verwacht ik ook garnalen . Maar ik tel ongeveer 10 garnaaltjes en dat is niet de bedoeling van een garnalen pizza. Bij een ander kreeg ik pizza vol garnalen. Dus dit viel.mij tegen
7 mei 2021 om 20:06 Lange bezorgtijd. Bijna een uur later. Bel ik op om te vragen hoelang het ongeveer nog duurt, zeggen ze dat ik het al heb gehad en ze geen 2x gaan bezorgen. Wel hele vriendelijke bezorger.
3 mei 2021 om 20:04 Eten was zeer goed en grote porties Voor herhaling vatbaar
1 mei 2021 om 22:50 Sjongejonge wat is die pizza pepperoni toch lekker Turkse tosti erbij voor morgenvroeg. 100%.
27 apr 2021 om 20:04 Bezorging was bagger. 2uur te laat
27 apr 2021 om 19:29 Altijd goed ! Eerlijk en Heerlijk!
27 apr 2021 om 19:16 Eten is prima. 2 sterren omdat wij niet alles hebben gekregen wat was besteld. (Geen aardappelschijfjes) Lange wachttijd ,maar vriendelijke bezorger.
26 apr 2021 om 21:23 Lekker eten vult goed mag wel wat meer knoflooksaus in de bakjes
23 apr 2021 om 23:01 Eten was gewoon koud.
22 apr 2021 om 20:43 Het was zoo leker dat je je vingers er bij op eet
19 apr 2021 om 22:06 Aardappelschijfjes liever apart in zak .In afgedekte schotel worden wat "slof" .